Besplatna promocija i prodaja na platformi namjestaj.shop

Laptop
Namjestaj.shop je prva platforma za promociju i prodaju namještaja iz Bosne i Hercegovine.

Prateći svjetski i regionalni trend, odlučili smo tržištu drvno-prerađivačke industrije u Bosni i Hercegovini ponuditi moderan način promocije, prodaje i kupovine. Projekat je podržan od strane Vlade Kantona Sarajevo i UNDP-a, a realizuje ga Agencija za promociju “SIMPERFECT”.

Napravili smo jedinstvenu platformu proizvođača namještaja iz Bosne i Hercegovine koja je svojevrstan online sajam namještaja sa stalnom postavkom. Na engleskom, njemačkom i bhs jeziku, prezentujte se partnerima i kupcima iz zemlje, Europe i svijeta. Poseban dio platforme je I online prodavnice u kojoj će kupci iz Bosne I Hercegvine moći pregledati i kupiti Vašu najnoviju kolekciju ili outlet program.

Imajući u vidu trenutnu situaciju odlučili smo da registracija na basic paket u mjesecu maju i junu bude besplatna. Pozivamo sve proizvođače namještaja, od malih stolarskih radnji do velikih kompanija da iskoriste period besplatne registracije a više informacija mogu pronaći na namjestaj.shop. Želimo biti na usluzi proizvođačima i prodavačima namještaja te kupcima olakšati izbor i kupovinu namještaja proizvedenog u našoj zemlji.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na: info@namjestaj.shop

NAMJESTAJ.SHOP TIM

e-mail: info@namjestaj.shop

web: https://namjestaj.shop/

Instagram: namjestaj.shop

LinkedIN: Namjestaj Shop