Bišćanin Arslan Handukić se probudio iz kome nakon teške saobraćajne nesreće

Nakon 19 dana od teške saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka u kojoj je poginuo službenik Granične policije, oglasili su se iz bihaćkog benda The Babe Barbarella koji su učestvovali u sudaru.

Njihov kolega, Arslan Handukić je nakon nesreće u teškom stanju prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje je podvrgnut daljem liječenju. Handukić se, prema riječima članova benda, probudio iz kome.

Hvala svim prijateljima na podršci i interesovanju, prošlo je 19 dana od nesreće koja nas je zadesila, obzirom da nismo u stanju komunicirati sa svima pojedinačno, a da mnoge interesuje stanje našeg Arslana, pa želimo da vas na ovaj način obavijestimo. Arslan je izašao iz stanja “kome”, oporavlja se, s njim je njegova porodica i sve ide u najboljem smjeru. Pozdrav od Barbarelle”, napisali su na Facebooku.

Saobraćajna nesreća se dogodila 12. maja ove godine, kada su se članovi benda The Babe Barbella u kombiju vraćali s nastupa u Banjoj Luci. U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao granični policajac Jasmin Gerzić koji se nalazio u automobilu koje se sudarilo s kombijem. U Gerzićevom automobilu jedna osoba je zadobila tjelesne povrede, dok su u kombiju dvije osobe teško povrijeđene, a jedna lakše, piše USK Info.