fbpx Bišćanin Arslan Handukić se probudio iz kome nakon teške saobraćajne nesreće

Bišćanin Arslan Handukić se probudio iz kome nakon teške saobraćajne nesreće

Home

Bišćanin Arslan Handukić se probudio iz kome nakon teške saobraćajne nesreće

Nakon 19 dana od teške saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka u kojoj je poginuo službenik Granične policije, oglasili su se iz bihaćkog benda The Babe Barbarella koji su učestvovali u sudaru.

Njihov kolega, Arslan Handukić je nakon nesreće u teškom stanju prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje je podvrgnut daljem liječenju. Handukić se, prema riječima članova benda, probudio iz kome.

Hvala svim prijateljima na podršci i interesovanju, prošlo je 19 dana od nesreće koja nas je zadesila, obzirom da nismo u stanju komunicirati sa svima pojedinačno, a da mnoge interesuje stanje našeg Arslana, pa želimo da vas na ovaj način obavijestimo. Arslan je izašao iz stanja “kome”, oporavlja se, s njim je njegova porodica i sve ide u najboljem smjeru. Pozdrav od Barbarelle”, napisali su na Facebooku.

Saobraćajna nesreća se dogodila 12. maja ove godine, kada su se članovi benda The Babe Barbella u kombiju vraćali s nastupa u Banjoj Luci. U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao granični policajac Jasmin Gerzić koji se nalazio u automobilu koje se sudarilo s kombijem. U Gerzićevom automobilu jedna osoba je zadobila tjelesne povrede, dok su u kombiju dvije osobe teško povrijeđene, a jedna lakše, piše USK Info.

Topic
Objavio: Čet, 30/05/2019 - 07:57
Back to top