Biser iz Sanskog Mosta: Amila Alibabić završila fakultet u Sarajevu s najvećom ocjenom

Amila
S ponosom se prenosi vijest o još jednom biseru iz Sanskog Mosta! Amila Alibabić uspješno je završila svoje fakultetsko obrazovanje s najvećom ocjenom.

 

Amila je diplomirala na Fakultetu zdravstvenih studija Univerziteta u Sarajevu, s posebnim usmjerenjem na laboratorijske tehnologije. Nakon uspješno završenog prvog ciklusa, stekla je zvanje bachelora laboratorijskih tehnologija, što je ekvivalentno zvanju diplomiranog inžinjera medicinsko-laboratorijske dijagnostike.

Ovo prestižno obrazovanje pruža joj izvrsne mogućnosti za rad u različitim laboratorijama koje se bave analizom humanog materijala. Njezino znanje i vještine sada će biti neprocjenjiva vrijednost za zdravstveni sektor i pružanje kvalitetne zdravstvene skrbi pacijentima.

No, Amila nije stala samo na tome. Ona planira nastaviti svoje školovanje i upisati master studije na istom fakultetu. Njezina ambicija za daljnjim usavršavanjem svjedoči o njezinoj predanosti obrazovanju i želji da doprinese svojoj zajednici i zdravstvenom sektoru.

Ova priča inspirativna je i ohrabrujuća, a Amila Alibabić je svijetli primjer uspješnih mladih ljudi koji svojim radom, trudom i obrazovanjem ostavljaju pozitivan trag u društvu. Njezin uspjeh donosi ponos ne samo njoj osobno, već i njezinoj obitelji i cijelom Sanskom Mostu. Želimo joj mnogo uspjeha u budućim akademskim poduhvatima i karijeri!