Bivša borkinja Armije RBiH se hvalila nakon napada na reportere: Sve sam ga palijom u glavu

Bivša pripadnica Armije RBiH i pjevačica Esma Turulja danas je tokom demonstracija demobilisanih boraca bila u grupi onih koji su napali repotere portala Klix.ba i TV kuće Al Jazeera Balkans, a nakon toga se hvalila dok ju je nepoznata osoba snimala.

Turulja divljački ponašala tokom protesta te je fizički nasrnula na reportera portala Klix.ba i snimatelja Al Jazeere Mirsada Bukvića, a koristila je i metalnu šipku. Oni očigledno nisu bili jedine njene "mete" jer je hvaleći se korištenjem prostačkih izraza spomenula i jednu ženu.

"Sve sam ga palijom u glavu opalila. Mene ćeš snimati mamu ti j***m...i onu ženu. Kaže 'ja vama pomažem', ma šta mi pomažeš ku*vo, ošišat ću je. Gdje je ona k**va crvene kose. Eno je, vidi je, mog mi Emira, je*at ću ti ja danas majčinu..", vikala je Turulja.

Podsjetimo, reporter portala Klix.ba je zadobio povrede zbog čega mu je pomoć ukazana u Domu zdravlja, a bolje nije prošao i Bukvić koji ga je branio. Njihovo stanje je na svu sreću stabilno, a policija radi na rasvjetljavanju događaja.