Bivša Halidova ljubavnica otkrila nove detalje: To je čovjek koji je 500.000 eura duga stavio na kćerku

Halid Muslimović i njegova bivša ljubavnica Sonja Bašić viđaju se samo na sudu, a sada je ona otkrila nove detalje. Sonja se nalazi u Australiji, a ispričala je kako je počela njena veza sa Halidom, ali i još informacija.

Kad sam počela sa Halidom, to je bilo 2015. godine, došao je u Australiju da održi koncert, upoznali smo se i veza je počela. Došla sam 2016. godine za BiH, on me odveo kod advokata i on mi je tada ispričao da je Halid mogao da izgubi hotel, sve – rekla je ona i dodala:

Fizički napad se dogodio prošle godine jer sam ja tražila kraj. I to imam evidenciju jer sam svakog dana tražila da riješimo dug prema meni jer ja ne želim vezu. To je čovjek koji je 500.000 eura duga stavio na kćerku.

Tri dana prije suda sam bila u Banjaluci, imamo zajedničkog prijatelja, ja sam čitala poruke da se ja ne pojavim na sudu, da se povučem. Sad sam narkodiler, sutra ću biti ku*vetina za pare, to je dokaz jednog čovjeka kako blati ženu, em me istukao, em me prevario za stotinu hiljada eura, prenose Novosti.rs.

Na kraju, Sonja je otkrila umiješanost cijele Halidove porodice u prevaru koju je doživjela.

Tačno sad vidim da je čitava porodica umiješana u to šta ovaj čovjek radi, to je velika prevara – istakla je ona u jednoj televizijskoj emisiji.

OSLOBOĐENJE PORTAL

Izvor: