Bivša misica: Tko je mlađa kolegica koja se ne odvaja od Bandića?

asd
Nakon što je Index objavio fotografije na kojima je vidljivo kako Milan Bandić jučer u centru Zagreba razgledavao bunde u društvu mlađe žene, u fokus javnosti ponovno je došla Natalija Prica Oreški.

Po svemu sudeći, upravo je ona na fotografijama. Riječ je o 32-godišnjoj (upravo jučer joj je bio rođendan) bivšoj Miss Universe te zastupnici u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, članici Predsjedništva Bandićeve stranke i šefici Mladih 365, organizacije mladeži njegove stranke.

Nataliju javnost danas najčešće viđa pored zagrebačkog gradonačelnika, kojeg prati u svim protokolarnim dužnostima. Za vikend su skupa otvarali Advent u Zagrebu, a prije nekoliko mjeseci družili su se na svadbi voditeljice Hane Tabaković.

Nataliju je javnost prvi put upoznala 2011. godine kao jednu od djevojaka koje su se natjecale za krunu Miss Universe, koju je potom i osvojila. U to vrijeme studirala je na Stomatološkom fakultetu, a prije odlaska na svjetski izbor u Brazil upoznala je Zdravka Mamića i Davora Šukera. Mamić joj je tad predao loptu koju će nositi u Brazil.

Pogledajte VIDEO

Image
egr

"Nosim loptu i dres Davora Šukera, to je za humanitarnu akciju u sklopu izbora. Na loptu su mi se potpisali i Davor Šuker i Zdravko Mamić. Šuker je sigurno jedan od naših najboljih sportaša, a Zdravko Mamić je bio jako pristojan i pristupačan, zahvalna sam mu što mi je omogućio potpise", podijelila je Natalija svoje doživljaje.

"Nogometaši me ne zanimaju, ne znam što rade i gdje izlaze. Po tome baš i nisam tipična manekenka, jer me to ne zanima, jednostavno ih ne pratim. Moj idealan muškarac mora biti simpatičan i drag. Izgled je ono što je prvo što vas privuče, ali osobnost je najbitnija", zaključila je.

Ovaj video iz 2011. svjedoči da je već tad bila sklona Milanu Bandiću.

U međuvremenu je diplomirala stomatologiju, ali i ekonomiju na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

U svibnju 2018. godine postala je zastupnica u Gradskoj skupštini, gdje je zamijenila Bandićevu violončelisticu Anu Rucner koja se povukla iz, kako je navela, osobnih razloga.

Nešto više od pet godina udana je za Ivana Oreškog, također liječnika, a inače bivšeg vaterpolista. Zajedno su više od desetljeća, a budući da oboje vole putovati za medeni mjesec odabrali su Madrid.

Pozornost javnosti posljednji put privukla je krajem svibnja, kad je na polaganje vijenaca na Mirogoj došla s torbicom na kojoj se jasno isticao Chanelov logo. U slučaju da se radilo o originalu, riječ bi bila kultnom Chanelovom modelu Flap bag čija se cijena kreće oko 30 tisuća kuna.

Na profilu stranke mnoštvo je njenih fotografija, a sudeći po njima Prica Oreški ima zavidnu kolekciju skupocjenih torbica (ili njihovih kopija) poput Diora, Guccija i Louisa Vuittona.