Bolesna glumica objavila fotografiju na Instagramu: Sad se konačno prihvaćam

.

Glumica Shannen Doherty, koju šira javnost najviše pamti po seriji "Beverly Hills, 90210", početkom prošle godine javnosti je otkrila kako joj se vratio rak dojke te da je trenutačno u četvrtom stadiju.

Shannen se od tada redovno javlja obožavateljima na društvenim medijima i dijeli objave o svom stanju, ali ovaj put odlučila je napraviti nešto drugo.

Naime, bolesna glumica pozirala je bez trunke šminke.

"Gledajući filmove večeras, primijetila sam da postoji malo ženskih likova s kojima bih se mogla povezati. Znate, žene bez filera, bez botoksa, bez liftinga lica. Žene koje su prihvatile svoje lice i iskustvo koje ono pokazuje", napisala je Shannon i dodala:

"Preživjela sam puno. Da, rak, ali i više od toga. Sad se prihvaćam. Konačno. Gotovo je s percepcijom ljepote kakvu guraju Hollywood i magazini i pokušavaju nas uvući u to. Želim vidjeti žene poput mene. Žene poput nas", zaključila je glumica.

Podsjetimo, Shannen je već ranije otvoreno govorila o borbi s ovom bolesti.

Od 2017. njen rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj kemoterapiji, podsjeća Večernji.

"Pokušavam cijeniti male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo", odgovorila je Doherty na pitanje kako se osjeća s teškom dijagnozom:

"Malene stvari za mene su velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo s lošim stranama života."