Bryant primljen u Kuću slavnih, emotivan govor supruge

kobebryant

U Connecticutu u Naismith Memorialu održana je ceremonija prijema klase 2020. u košarkašku Kuću slavnih, a sve je proteklo u znaku preminulog Kobea Bryanta.

Legendarni NBA košarkaš primljen je u odabrano društvo 16 mjeseci nakon smrti u helikopterskoj nesreći te je tom prilikom njegova udovica Vanessa Bryant održala dirljiv govor. Izašla je na binu u pratnji legendarnog Michael Jordan, a zatim govorila o svom odnosu s Bryantom, kao i o njegovim osobinama na košarkaškom terenu i van njega. Publika je govor popratila uz skandiranje "Kobe, Kobe!".

- Vjerujem da se sada smije u raju jer ću ga hvaliti u javnosti. Više neće biti takvog kakav je bio Kobe. On je bio poseban, skroman, drugačiji. Veći od života, rekla je između ostalog Vanessa Bryant.

U istoj klasi u Kuću slavnih primljeni su Tim Duncan i Kevin Garnett. - Velika je čast ući u Kuću slavnih s tobom i Bryantom, rekao je Garnett obraćajući se Duncanu.

Uz njih trojicu u Kuću slavnih primljeni su još treneri Rudy Tomjanovich i Kim Mulkey, potom Eddie Sutton i također posthumno Patrick Baumann te Tamika Catchings i Barbara Stevens.