Cazin i Krajina tuguju zbog prerane smrti mladića koji je poginuo u saobraćajki

F

Još jedna velika tragedija zadesila je Cazin i Krajinu.

Smrtni ishod saobraćajke u kojoj je poginuo Aldin Mahmutović, a još jedna osoba zadobila teške povrede pogodio je Krajinu, a Cazinjani se bolno i emotivno opraštaju, ali i upućuju apele putem društvenih mreža.

“Dragi Bože, u jednom mjesecu, maju, 3 mladića... Dragi Allahu, čuvaj svačiju djecu, ali u Bosni nema zakona, strahe treba sve kažnjavati i uzimati vozačku... “

“Ja sam se uvjerila i mladi nisu ništa dobro, voze brzo sve katastrofa u Bosni i sama sam za malo poginula… Ubijaju te na zebrama, karakter ispod 0…”

“Da ga dragi Allah u džennet uvede i uputi roditeljima sabur, ali tako nestao, čitav život je završen kad dijete izgubiš… “ “Allahu dragi podari mu džennet, a porodici sabura. Nastradalom brz oporavak. Šta je ovo Allahu? Izgunu nam omladina, poubijaše se żene i djeca, ovo je užas šta se dešava... Tuga golema…”

“Pratim ova dešavanja i mislim da Cazin i cazinska regija najviše nažalost smrtnih dešavanja imaju i zato bih zamolio tu mladu omladinu da poštuju one znakove…, nemojte gubiti svoje mlade živote naivno tako isto i na roditelje da im svaki put trube u glavu a to je smanji gas i poštuj saobraćaj… Vječni rahmet a porodici sabur…”

“Djeco draga uskladite brzinu prema cestama i svojim sposobnostima, koliko mladih života iz dana u dan odlazi. Dijete drago neka ti je vječni rahmet a porodici što više snage da izdrže bol za tobom…”

“Neka mu dragi Allah u džennet uvede a familiji sabur… Dragi Bože zakloni nam ovu omladinu… Nema dana da ne pogine koji mladić ili djevojka…”

“Dao Allah Dragi da bude posljednji da se više nikom ne ponovi, ali nažalost učestalo je Bože čuvaj svu djecu ovog svijeta svojom moći njegov mladi život ništa i niko ne može vratiti, nek mu je vječni rahmet duši njegovoj, drugoj osobi brz oporavak a roditeljima sabura toliko koliko je velika njihova bol, Allah Dragi da podari…”

“Ne dao Bog nikome, ali bio sam sad u Bosni, jer i sam sam sa tog područja… To je katastrofa od vožnje, naročito omladina, čudim se da ne gine svaki dan po desetero, a onda isto treba oduzeti dozvolu svakom ko nepropisno pretiče i ugrožava tudje živote. Ja sam instruktor i pitam se ko im dade vozačke…”. Više komentara pročitajte u tekstovima i slikama ispod.