Cazin: Trka za ozdravljenje

Hh

Ovogodišnju Trku/šetnju za ozdravljenje(tradicionalna manifestacija RACE FOR THE CURE koja se zadnjih godina održavala u Sarajevu je otkazana, zbog epidemiološke situacije sa kovidom) odradit ćemo u našem gradu 25. i 26.septembra 2020 god.


U šetnji gradom može nam se pridružiti ko god želi, uz mjere zaštite i distancu. Polazak je u 10h sa kružnog toka prema Ćupriji. Ovim gestom dajemo našu podršku ženama koje se bore i koje su preživjele karcinom dojke u cijelom svijetu. 

U nedjelju 27.septembra  je glavna Trka/šetnja našeg Tima "VOLIM ŽIVOT", koju smo posvetile našoj sugrađanki Mevlida Cizmic i održaće se u Krečanama, sa početkom u 11h!!! 

Hasan Mulalić i njegovi maratonci će trčati 5km a ostatak ekipe će šetati 3km. Prošle godine smo zajedno trčali Cazinski maraton. Evo opet smo zajedno, kao tim podrške ženama koje se bore i koje su preživjele ovu zloćudnu bolest.


Registrirati se možete onlajn #RFTC2020 a registracija traje do 27.09.'20 do 11h...onlajn je i uplata u iznosu od 10KM! 
Za sve informacije možete kontaktirati vođe našeg tima "VOLIM ŽIVOT"  Emira Mizic , Enisa Semsudin Mujic!
Zahvaljujemo se prijateljima i rodbini koji su nam pomogli da dobijemo prigodne majice i koji su nas podržali u ovom našem nastojanju da odradimo ovogodišnju Trku/šetnju u Cazinu. 

Bujrum registrujte se i pridružite našem timu...podržimo žene, majke, sestre, prijateljice ...žene lavice !!!