Cazinjanka izrađuje predivne Sparkle postere za svaki dom

Bb

Danas vam predstavljamo izradu neobičnih i divnih postera za svaki dom.

Naša Cazinjanka se bavi jako zanimljivim biznisom koji će vam se sigurno svidjeti. Za svaku priliku i svaki kutak vašeg doma možete pronaći odgovarajući poster. 
 

1. Pozdrav! Možeš li se predstaviti našim čitateljima i reći nešto više o sebi?

Lijep pozdrav! Moje ime je Enita Hodžić Saničić. Iz Cazina sam, a trenutno sam na Master studiju u Sarajevu. 

 

2. Odakle ideja za pokretanje tvog zanimljivog biznisa?

Ideja je krenula od maminog rođendana. Naime, za njen rođendan sam joj htjela napraviti neku unikatnu sliku sa posvetom, te sam tad i napravila svoj prvi, amaterski poster. 

 

Image
Jj

3. Objasni nam malo detaljnije o svom radu i kako nastaju ovi divni posteri?

Sparkle posteri se rade u dimenzijama i dizajnu po želji. Posteri dolaze bez okvira, a ukoliko kupci traže okvir postoji i ta mogućnost izrade. Također, nedavno su u ponudu uvrštene i letvice kao okvir, koje sama izrađujem. Dimenzije s okvirom su standardne - 21x30, 30x40, 40x50 i 50x70cm dok bez okvira može da se poruči bilo koja dimenzija, tj. nije ograničeno. Posteri se rade u kompjuterskom programu, a štampaju na kvalitetnom gloss papiru.

Osim postera na stranici možete pronaći i razne druge ponude kao što su čestitke, kalendari, razne kartice poput baby kartica, kartice za svadbene stolove, welcome kartice, vizit kartice itd. Od nedavno u ponudi je i ručno oslikano posuđe sa popularnim tufnicama te natpisima po želji. A u susret novogodišnjim praznicima počinjem sa izradom gift box-ova.

 

4. Koliko je vremena potrebno za izradu postera?

Za izradu je dovoljno 2 dana. Ukoliko je nekom hitno uvijek mogu izaći u susret i uraditi čak i prije.

Image
Mm

5. Koliko je vremena potrebno za izradu postera?

Za izradu je dovoljno 2 dana. Ukoliko je nekom hitno uvijek mogu izaći u susret i uraditi čak i prije.

 

6.Koji su ti najdraži posteri?

Svi su mi jednako dragi, a ako moram da biram onda bi to možda bili posteri sa posvetama za mame, jer je od njih i sve krenulo.

Image
Mm

7. Šta tvoji klijenti najviše traže?

Najpopularniji su definitivno posteri za djecu sa značenjem imena, što mi je posebno drago, jer uživam u dizajniranju istih. Odmah poslije njih jako su popularne mape BiH sa označenim voljenim gradom, te poster But first bosanska kahva koji je veliki favorit.

8. Kakvi su ti planovi u budućnosti?

Što se tiče biznisa sa posterima nastojim uvijek uvoditi nove dizajne i nove ponude. Još uvijek radim online, a kad bi se biznis dovoljno razvio voljela bih otvoriti studio u kojem će biti raznovrsna ponuda te će se sve moći i uživo pogledati, naručiti te preuzeti.

Image
Jj

Sparkedesign__ pod ovim imenom možete pronaći na Instagramu i izabrati svoj poster. 
 

Posteri se mogu slati poštom širom Bosne i Hercegovine. 
Dragoj Eniti želimo puno uspjeha i sreće u daljem radu!