CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Klub zadovoljnih žena

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Klub zadovoljnih žena.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Radnja filma je smještena u Kaliforniju, a prati život četiri prijateljice čiji se životi promijene nakon čitanja knjige 50 nijansi sive, u njihovom književnom klubu.

Trilogija 50 nijansi inače nije vrsta literature koju ove uspješne i inteligentne dame imaju običaj čitati, međutim njihovi se životi drastično mijenjaju nakon što pročitaju slavni erotski roman.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Slavne Oscarovke Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen i Mary Steenburgen će nam u novoj urnebesno zabavnoj komediji pokazati kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan.

 

Napomena

 

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 06.06.2018.