CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Oto - Istraživač dubina

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Oto - Istraživač dubina


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo vas ulaznicama za film Oto - Istraživač dubina.

 

Kako osvojiti ulaznice?


Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

 

Sadržaj filma

Godina je 2100-ta, ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvijek preživljava u najdubljem ponoru oceana. Deep, avanturistička hobotnica posljednja od svoje vrste živi dolje sa svoja dva bezuvjetna prijatelja: Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alice, neurotičnom škampicom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, poslat će Deepa i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom. U misiji će im se pridružiti Maura te će zajedno putovati na nevjerojatna mjesta poput potopljenog New Yorka, Titanica i Arktika.

 

Zašto morate pogledati ovaj film?


Zabavna avantura za djecu i odrasle koja će vas nasmijati i oraspoložiti.

 

Važna napomena


Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 24. maj 2017.(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 08/05/2017 - 21:14

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top