fbpx CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Svemir između nas

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Svemir između nas

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Svemir između nas


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo vas ulaznicama za film Svemir između nas.

 

Kako osvojiti ulaznice?


Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

 

Sadržaj filma

U svemirskoj avanturi, space shuttle kreće u prvu misiju kolonizacije Marsa, međutim odmah nakon polijetanja saznaju da je jedna astronautkinja trudna. Ubrzo nakon slijetanja, ona umire od komplikacija prilikom rađanja prvog čovjeka na crvenom planetu - ne otkrivši ko mu je otac. Tako počinje neobičan život Gardnera Elliota. U istraživanju svoga porijekla, Gardner započinje online prijateljstvo s djevojkom iz Colorada, Tulsom. Kad napokon dobije priliku otići na Zemlju, poželi isprobati sva čuda o kojima je mogao čitati na Marsu. Međutim, kada znanstvenici počnu s pripremom za njegov odlazak, otkriju da njegovi organi ne mogu izdržati u Zemljinoj atmosferi…

 

Zašto morate pogledati ovaj film?


Originalna priča o dječaku koji je rođen i odrastao na Marsu te nakon 16 godina dolazi na Zemlju kako bi pronašao oca i otkrio gdje stvarno pripada.

 

Važna napomena


Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 21.06.2017.

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 07/06/2017 - 05:40

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top