Cazinski Cepelin 2. na kraju sezone Lige mladih Republike Srpske

.
Mladi rukometaši cazinskog Rukometnog kluba Cepelin, zbog nedostatka takmičenja na Unsko-sanskom kantonu, već drugu sezonu za redom takmiče se u Ligi mladih Rukometnog saveza Republike Srpske regija Banja Luka.

Uzimajući u obzir rezultate na završnicama državnih prvenstava u prošloj sezoni, pomenuta liga je jedna od najkvalitetnijih u Bosni i Hercegovini.

 

Na kraju takmičarske sezone 2021/2022 mladi Cazinjani su predanim radom, trudom i timskom igrom, u 18 odigranih utakmica, ostvarili 15 pobjeda, 2 neriješene utakmice i 1 poraz, te su sezonu završili na visokom 2. mjestu.

 

“Čestitke svim ekipama na postignutim rezultatima, želimo im puno sreće na završnicama regionalnih takmičenja. Čestitamo organizatoru na vrhunskom vodstvu i organizaciji lige. Polaznicima naše škole rukometa želimo puno uspjeha na predstojećim turnirima.

 

Informacije o aktivnostima RK Cepelin Cazin mozete dobiti na njihovim facebook i instagram stranicama. Svi zainteresirani dječaci koji se žele družiti i baviti rukometom su dobro došli.”- poručili su iz cazinskog Cepelina.