Čivava koju je vlasnica opisala kao demona pronašla je voljeni dom

Jj

SJEĆATE se Prancera, čivave koju je vlasnica opisala kao "Gremlina", "demona" i "traumatizirano viktorijansko dijete"? Srećom, pronašao je voljeni dom i novu vlasnicu.

36-godišnja Ariela Davis na Facebooku je naišla na brutalno iskren i urnebesan oglas Tyfanee Fortune. Naime, Fortune je putem društvenih mreža odlučila pokušati pronaći novi dom svom ljubimcu. Davis se, čitajući oglas, odmah povezala s Prancerom.

"Prije sedam godina udomila sam psa koji je bio mješanac Jacka Russella i čivave. Imao je puno karakteristika kao Prancer, bio je pomalo neurotičan, puno je lajao i nije se slagao s drugim ljudima i životinjama. Provela sam puno vremena radeći s njim i naučila sam u tom procesu puno o sebi", izjavila je Davis za Today. 
 

Nažalost, kad se prije par godinama morala prijaviti na odvikavanje od marihuane, morala se odreći svog psa. 

"Sad sam došla do trenutka u životu u kojem mogu ponovno brinuti o psu. Zato sam poslala e-mail", dodaje. 

Napisala je svoju osobnu priču i zašto se povezala s Prancerom te ubrzo dobila povratni odgovor. Prancer je još uvijek bio u potrazi za novim domom.

Otputovala je u New Jersey i odmah kliknula sa psićem. Ušao je u njezin automobil i odvezli su se u New Haven.

"Sad je kod mene već tjedan dana i super se slažemo. Mali je pas, neurotičan je, ali se privikava. Super je u šetnjama i doista mi je promijenio život", zaključila je ponosna nova vlasnica.