Čudotvorni proizvodi sanjanina Šabana Bašića koji osvajaju svijet

Šaban Bašić
Već smo ranije pisali o sanjaninu Šabanu Bašiću, koji živi i radi u Kanadi i koji svojim proizvodima osvaja svijetsko tržište. Njegovi proizvodi nastaju iz neprerađenog meda u kombinaciji sa ljekovitim biljem medicinskog kvaliteta.

 

Ovaj put ćemo predstaviti tri proizvoda iz grupe Medne farmacije.

BE ACTIVE (budi aktivan) je proizvod kombinovan sa medom i 12 vrsta medicinskog bilja koji mu daju karakteristiku medicinskog kvaliteta. Namjenjen je za osobe koje pate od manjka energije, za osobe koje imaju problema sa probavom, kao i za osobe koje pate od glavobolje ili nesanice.

MATIČNA MLIJEČ I MED je proizvod koji kombinuje ova dva produkta i odličan je za kosti, kosu i kožu. S obzirom da sadrži veliki broj vitamina i minerala preporučuje se za očuvanje moždanih ćelija, a posebno kod djece starosti od jedne godine pa na dalje, Činjenica da se matična mliječ koristi samo za ishranu matice i da je njen životni vijek oko 5 godina, dok je životni vijek pčele radilice oko 60 dana, govori sama za sebe.

BEE POWER (pčelinja moć)  je proizvod sačinjen od četiri pčelinja proizvoda i to: med, matična mliječ, pčelinji polen i propolis. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa apetitom, kod starijih i iznemoglih osoba , osoba koje imaju problema sa pamćenjem, osoba sa karcinomom, kao i kod osoba koje su u tretmanu kemoterapije, jer ovaj proizvod sadrži oko 300 vitamina i minerala i zbog toga ima pozitivan učinak na cijelo tijelo.

Nad svim proizvodima su vršena ispitivanja od strane 5 doktora sa područja SAD-a i na osnovu toga se došlo do pozitivnih rezultata učinka navedenih, ali i drugih proizvoda iz asortimana Šabana Bašića