Davor Dragičević: Pozivam sve koji mogu da dođu i podrže Suzanu na suđenju

Otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor pozvao je sve koji mogu da dođu u Osnovni sud Banja Luka 14. oktobra i podrže majku Suzanu Radovanović koja se tereti za sprečavanje rada službenika i nepostupanje po naredbi.

"Molio bih ljude koji hoće da dođu i budu podrška i da vide taj cirkus. Ona ima svoje razloge zbog kojih je prihvatila, jer želi jednog dana da vidi oca i majku i sve prijatelje. Ja sam grob Davidov izmjestio i Davidovo tijelo", kazao je Davor.

Davor je i u ovom javljanju istaknuo da ne priznaje institucije RS-a i da se neće odazvati ni na jedan poziv sve dok se ne riješi slučaj ubistva Davida Dragičevića, prenosi Radiosarajevo.

"Moj advokat Ifet Feraget je rekao da niko ne može biti tužilac u vlastitoj stvari, a to se odnosi na to što zovu Borislava Radovanovića da on daje izjavu, oni više nemaju šta tražiti poslije zadnjeg sastanka Ifeta Ferageta sa Želimirom Lepirom i Daliborom Vrećom u Tužilaštvu u Banja Luci, nemaju pravo da uzmu ni jednu više izjavu. Lukač i Lepir ne mogu pozivati Borislava Radovanovića, nego to može samo Tužilaštvo BiH", poručio je on.

Suzana bi trebala da bude u sudu u Banja Luci, 14. oktobra u 8 i 30 ujutro.

Izvor: