Detalji incidenta u kojem je Čedomir Jovanović mlatio doktora: Njegova supruga direktorica klinike

asd
Pretraga podataka Agencije za privredne registre pokazuje da je zakonski zastupnik “Food and Fizio” centra na adresi gdje je Čedomir Jovanović napao Žarka Ivkovića – Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, javljaju tamošnji portali.

“Food and Fizio Centar” je preduzeće registrovano na adresi Milutina Milankovića 1, na Novom Beogradu, što je upravo i adresa na kojoj se oko 17 sati odigrao incident u kome je, kako je rekao pravni zastupnik ovog centar Dejan Dubajić, učestvovao Čedomir Jovanović, lider LDP i bivši republički poslanik.
 
Podsjetimo, Čedomir Jovanović pretukao je danas na Novom Beogradu Žarka Ivkovića, vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”. Incident se dogodio oko 17 sati u ulici Milutina Milankovića broj 1.


Kao zakonski zastupnik “Food and Fizio Centra” navedena je Jelena Jovanović, a o tome svjedoče i javno dostupni podaci Agencije za privredne registre.

Prema podacima Agencije za privredne registre, kao vlasnik “Food and Fizio Centra” vodi se preduzeće Centar za društveno učešće u zdravlju “Food to Health”, čiji je zakonski zastupnik ponovo – Jelena Jovanović.

Čedomir nije odgovarao na pozive i poruke novinara.

Image
etrh