DETALJI NESREĆE U HRVATSKOJ: Poginula tročlana porodica i još dvije osobe

Home

DETALJI NESREĆE U HRVATSKOJ: Poginula tročlana porodica i još dvije osobe


Na sjevernoj gradskoj obilaznici u Bjelovaru u utorak nešto prije 17:30 sati došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je pet osoba poginulo, a dvije su s teškim ozljedama završile u bjelovarskoj Općoj bolnici.

Na prvim prizorima s mjesta sudara vidi se da su u nesreći sudjelovali Mercedes kutinskih oznaka te Volkswagen slatinskih oznaka.

Sudar je bio silovit, udarac se čuo stotinama metara, a prizor na mjestu nesreće bio je jeziv.

Glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Medved potvrdio je razmjere ove strašne tragedije.

– U Mercedesu kutinskih oznaka nalazilo se četvero ljudi od kojih je dvoje poginulo, a dvoje je teško ozlijeđeno. U VW Golfu slatinskih oznaka bilo je troje ljudi. Nažalost, svi su poginuli, rekao je Medved, prenosi Jutarnji list.

Kako neslužbeno doznaje Informativni centar Virovitica, u Golfu su poginuli supružnici i njihova kći.

HRT pak doznaje da su u bolnicu s teškim ozljedama prebačene dvije djevojke, suputnice iz Mercedesa, obje u dobi od 26 godina.

Smještene su na hirurški i odjel intezivnje njege bjelovarske Opće bolnice.

Kako se saznaje od dežurnog kirurga, zbog teških povreda glave jednoj je još uvijek život u opasnosti dok je druga djevojka s povredama glave i oba oka zasad stabilno.

– Obje bolesnice su primljene s teškim tjelesnim ozljedama koje su još u tijeku dijagnostike i zbrinjavanja za sada stabilne ali i dalje prognoza njihova neizvjesna, u tijeku je zbrinjavanje. I jedna i druga uglavnom imaju povrede glave koje su dominantne, ali i drugi dijelovi tijela trpe određene povrede i mogućnost komplikacije još uvijek postoji, rekla je za Novu TV Gordana Kesić Valputić iz Opće bolnice Bjelovar.

Direktni sudar se dogodio na ravnom dijelu saobraćajnice, a scena na mjestu događaja je stravična. Kako se doznaje, tragovi kočenja nisu vidljivi.

Mercedes je navodno išao iz Đurđevca prema Bjelovaru, a Golf prema Đurđevcu odnosno Slatini.

 

(Izvor: Fokus.ba)

Tagovi
Objavio: Wed, 10/05/2017 - 08:30

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top