Detalji novog femicida u BiH: Otac je kćerki najavio šta će uraditi

.
Potvrđeno iz policije

 

Tijela Radomira Andrića (69) i njegove supruge Mileve (61) pronađena su u njihovoj kući u naselju Rataja kod Foče, a prema dosad dostupnim informacijama, muž je iz pištolja likvidirao suprugu, pa presudio sebi!

Na to ukazuju i prvi rezultati istrage kojima je, kako piše ATV, utvrđeno da je Radomir prije zločina telefonom pozvao jednu od svojih kćerki i saopštio joj da ”više neće biti ni njega ni nje”, misleći na svoju suprugu.

Prestravljena kćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava.
Nažalost stigao je prekasno. Zatekao je zaključana vrata kuće, a kako mu niko nije otvarao razvalio je vrata, ušao unutra i zatekao tijela supružnika.

“U kući su pronađena dva tijela sa ranama od vatrenog oružja, a kraj njih je zatečen pištolj. Sve ukazuje na ubistvo i samoubistvo, ali su istražne radnje i dalje u toku”, kazao izvoz.

Iz PU Foča ranije saopšteno da su tijela pronađena juče oko 17:00 sati nakon prijave policiji.

Na lice mjesta izašli su službenici Policijske uprave Foča, zajedno sa službom Hitne medicinske pomoći. Uviđaj na licu mjesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje i kriminalistička policija.

Naložena je obdukcija koja će biti obavljena u Univerzitetskoj bolnici Foča.