Detalji racije u ‘Caribic danceu‘: Tri djevojke se slomile i sve priznale, otkrile i koliko su naplaćivale

.
Prostituciju su priznale državljanke Srbije te će biti protjerane iz BiH

Vlasnik striptiz kluba "Caribic dance" Lari Živković, koji je uhićen u akciji "Dolar", pušten je na slobodu, kao i dvije djevojke, dok su četiri Slovenca i četiri državljanke Srbije predati Terenskom uredu za strance BiH, potvrđeno je u PU Banja Luka, javlja Dnevni Avaz.

 

Policija će protiv Živkovića podnijeti izvještaj Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci zbog sumnje da je počinio kaznena djela navođenje na prostituciju i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, jer je klub radio poslije 22 sata.

 

- Protiv pravne osobe, odnosno striptiz kluba podnesena je prijava komunalnoj policiji i naknadno će se odlučiti hoće li klub biti privremeno zatvoren - navode u policiji.

Izvor blizak istrazi kaže da su tri od šest privedenih djevojaka tijekom kriminalističke obrade priznale da su se bavile prostitucijom, dok su ostale to negirale tvrdeći da su samo radile kao plesačice. Prostituciju su priznale državljanke Srbije Zvezdana D. i Nina K., te Adna M. iz Banja Luke, koje su zbog toga prekršajno sankcionirane.

 

- One su priznale da su seksualne usluge naplaćivale 400 maraka - kaže izvor iz istrage.