Dječak nestao prije 10 godina: Završio je u rukama pedofila?

Home

Dječak nestao prije 10 godina: Završio je u rukama pedofila?

Prije gotovo deset godina, Andrew Gosden (14) iz engleskog Doncastera je nestao, a zadnji put je viđen na željezničkoj stanici King Cross u Londonu 14. septembra 2007. kako vadi novac iz bankomata s ruksakom na leđima.

Njegov otac Kevin (51) i dan-danas vjeruje da je Andrewa otela banda pedofila, piše Daily Mail.

- To je jedna od onih misli o kojoj ne želite razmišljati, a svejedno vam prolazi kroz glavu. Bio je tako dobar dječak, vedrog duha i pun elana, priča Kevin, koji je u jednom trenutku došao do granice samoubojstva i nije bio u stanju odgajati stariju kćer Charlotte, koja danas ima 26 godina.

- Kad je Andrew nestao, bio sam potpuno psihički rastrojen i nisam mogao ništa napraviti kako treba, nastavlja Kevin i kaže da su on i supruga Glenys mislili da je Andrew otišao u London na izlet, odnosno "proširiti vidike" i utažiti svoju želju za posjećivanjem muzeja.

U trenutku dječakova nestanka, oba roditelja su radila kao govorni terapeuti, no Kevin je morao dati otkaz jer više nije bio radno sposoban.

Andrew je bio jedan od najboljih učenika svoje generacije i dio vladina programa za mlade i talentirane učenike.

Nestao je osam dana nakon početka nove školske godine i zadnji put je viđen na snimka nadzornih kamera na londonskoj željezničkoj stanivi King Cross.

Nekoliko godina kasnije, nepoznati čovjek se navodno pojavio u policijskoj stanici u Doncasteru i tvrdio da ima informacije o Andrewovom nestanku.

Budući da stanica taj dan nije radila, zamoljen je da dođe idući dan. Nikad se nije vratio u tu stanicu.

Andrewov kompjuter je u više navrata pretražila policija i nikad nije našla ništa sumnjivo.

Dječak je 100 funti, koje je dobio za blagdane i rođendan, ostavio kod kuće i nije uzeo ništa dodatne odjeće sa sobom. Njegov nestanak i danas ostaje veliki misterij. .
 

 

(Izvor: Avaz.ba)

Tagovi
Topic
Objavljeno: Pon, 28/08/2017 - 08:10

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top