Djevojka kod Vukovara rodila pa došla u bolnicu, djeteta nema

,

Jedna djevojka kod Vukovara je navodno rodila, ali nema djeteta. Nije poznato gdje je dijete, a u sve se uključila policija, piše Večernji list.

Dogodilo se to u jednom selu u okolici Vukovara, a prema neslužbenim informacijama, djevojci je pri porođaju pomagao i netko iz kruga obitelji tko je presjekao pupčanu vrpcu.

Međutim, pri porođaju je došlo do određenih komplikacija zbog čega je djevojka krvarila pa su je odvezli u vukovarsku bolnicu. Liječnici su odmah utvrdili o čemu se radi, odnosno da je riječ o djevojci koja je neposredno prije dolaska u bolnicu rodila. Problem se pojavio jer nije bilo djeteta te je o svemu izviještena i policija koja se odmah uključila u istragu kako bi provjerila što se zbiva. Nepoznato je koliko je djevojka bila trudna i je li dijete pri porođaju bilo živo ili nije. Neslužbene informacije dobivene od mještana kažu da novorođenčeta nema.

"Za sada možemo potvrditi kako je policija dobila informaciju o ovome slučaju i da i dalje, u suradnji s državnim odvjetništvom, provodimo kriminalističku istragu. Za sada nema elemenata kaznenog djela", kažu iz policije.