Dr. Vranić: Bakir Seki za 8. mart poklonio bolnicu, ministrica u ostavci je i ministrica zdravstva?!

.
(Patria) - Gost Centralnog dnevnika kod Senada Hadžifejzovića bio dr. Haris Vranić, član upravnog odbora Opšte bolnice 'Prim. dr. Abdučah Nakaš'.koji je dao nekoliko objašnjenja na komande Kriznog štaba, a poručio je i da je Bakir Seki za 8. mart poklonio bolnicu!

 

Senad Hadžifejzović istakao je da "znamo gdje je otišlo 10 miliona za respiratore, otišli su u kisik, sve pare u ovoj zemlji ionako idu u zrak. Prijete mi zašto napadam lik i djelo Sebije Izetbegović. Kažu da je bolje da prestanem pričati".

 

Vranić: Sebija naredila, krizni štab izvršilac! Jedine osobe koje nisu potpisale naredbu su prof. Fatima Gavrankapetanović, sestra Ismeta Gavrankapetanovića i Semija Rašić. Sa Sebijom sam imao tri ili četiri susreta u životu, od toga dva političko profesionalna!

 

Dizao sam glas, jer ne dozvoljavam da neko diže glas na mene! Politika se umiješala u zdravstvo beskrajno! Prvenstveni cilj je potpuno devastiranje Opće bolnice! Osveta je zato što nije uspio plan spajanja tih bolnica! Sebija dobila KCUS da se igra s njim! Ne mogu sebi da dođem zbog imenovanja novog v.d. ministra zdravstva u KS!

 

Premijer u samoizolaciji, imate v.d. Krivića i v.d. ministra zdravstva - ministricu u ostavci Agićku! Sebija tražila da se Opća bolnica pretvori u COVID bolnicu! Neće da otvore Klinički centar, ne može da uđe inspekcija unutra! KCUS dobio 10 miliona od Federacije i niko ne zna u šta je potrošeno", kazao je Vranić.

Video pogledajte OVDJE.