Drama u Bihaću: Muškarac (30) napastovao maloljetnu djevojčicu u parku

napastovanje
Javila se maloljetna djevojčica (17) iz Bihaća (identitet poznat redakciji portala) koja tvrdi da ju je seksualno napastovao muškarac Z.M. (30) te da je sve prijavila policiji.

 

Kako tvrdi, navedeni muškarac ju je dirao za grudi a sve se dešavalo u blizini Ekonomske škole. Cijeli slučaj je premijala MUP-u USK.

Maloljetna djevojčica L.M. (17) izjavila je da zna ko je muškarac te da je njena sigurnost ugrožena.

“Iz škole sam se uputila po hranu u Bihaću “kod socijalnog”. Tu je stajao neki muškarac i gledao mene i moju kolegicu. Ja sam namiještačla kapu, a on je krenuo na mene. Izjavio je kako ga mamim, zavodim i počeo me dirati. Dirao me za grudi, počeo čupati kosu a onda je prijateljica povukala da će zvati policiju.

Onda je uzeo kamen, bio je poveći, i krenuo za nama. Mi smo pobjegle niz ulicu i ja sam još jednom ponovila da ćemo zvati policiju. Drugi nepoznati muškarac je stao u našu stranu, i počeo se svađati sa nasilnikom. Mi smo uspjele pozvati policiju.

Pronašli smo kod kuće i sa vrata mi mahao rukom u zraku kao da se neće ovo završiti ovako i da me zapamtio. Njegov otac je rekao da je on psihički nestabilan. Ovom porukom želim opomenuti sve djevojke, djevojčice i žene da se čuvaju. ” – izjavila je djevojka iz Bihaća (identitet poznat redakciji portala)