Englez satima mučio djevojku, davio je omčom: Sve snimile nadzorne kamere (VIDEO)

"Kada mi je stavio omču oko vrata, bila sam sigurna da ću umrijeti."

U maju ove godine Stefan Carr (28) napao je svoju djevojku Bethany Marchant (24) i mučio je satima; pri čemu joj je čak stavio omču na vrat i gušio je, piše Sky News. Nasilje je snimila nadzorna kamera te se na videosnimci vidi kako Carr za nju priprema omču.

Sud Leeds Crown osudio je u ponedjeljak Stefana Carra na 11 godina i tri mjeseca zatvora zbog ozljeda koje je nanio Bethany Marchant i drugoj bivšoj djevojci.

"Rekao mi je da je istrenirani ubojica"

"Kada mi je stavio omču oko vrata, bila sam sigurna da ću umrijeti", ispričala je Marchant, učiteljica plesa, za Sky News.

"Nakon što me je više puta gušio, pobjegla sam u kupaonicu. No, čim sam izašla, on me čekao. Stavio mi je omču oko vrata i rekao da je on istrenirani ubojica, da se ne želi tako ponašati, ali da sam ga ja na to prisilila. Zatim me podigao u zrak i pustio da visim obješena nekih tri minute", kazala je.
 

"U tom sam trenutku pomislila kako me moj dvogodišnji sin više nikada neće vidjeti. Čak sam poželjela da što prije umrem jer je bol bila prejaka", dodala je.

Na početku bio jako romantičan

Bethany Marchant je napomenula kako nije mogla vjerovati da se Carr može tako ponašati. Upoznala ga je u kafiću u lipnju prošle godine, ali su se počeli intenzivnije družiti tek u listopadu. Rekla je kako je bio jako šarmantan, kako joj je stalno kupao cvijeće i kako nikada nije na nju vikao ili bio nasilan.
 

"U noći napada, dok smo bili u njegovom domu u Castlefordu, priznao mi je da je našao drugu djevojku i da je ona mnogo bolja od mene. Počeli smo se svađati. Ja sam htjela otići iz kuće, ali me on nije pustio".

Carr je tada postao jako nasilan i mučio Bethany satima. Na kraju ju je ugurao u svoj kombi. Na svu sreću, to su vidjeli susjedi koje su već alarmirali povici koji su dolazili iz njegove kuće, i pozvali su policiju. Čim je vidjela policijske službenike, Marchant je zadnjim snagama pobjegla iz kombija i potrčala prema njima.

Carr je u svojoj kući imao više nadzornih kamera koje su snimile napad, uključujući i trenutak kada je pripremao omču.