Esmir Mujkić pronašao veću svotu novca i vratio novčanik vlasniku

.

Esmir Mujkić iz Bosanske Krupe je danas u Hrvatskoj na autoputu pronašao veću svotu novca i vratio vlasniku!

Naime sve se dešavalo kad je Esmir danas iz Bosanske Krupe krenulo u Sloveniju gdje inače radi, na put je krenuo poslijepodne jer radi treću smjenu i stao je u Hrvatskoj da odmori na odmaralištu Lekenik koje se nalazi od Siska prema Zagrebu.

Nakon što se zaustavio ugledao je torbicu u kojoj je bila veća svota novca i dokumenti od osobe koja se zove Boris. Esmir je uzeo to sa sobom i ostavio na sljedećoj benzinskoj stanici kod Zagreba.

Sve je uslikao i javio našem portalu GPMaljevac.COM da objavimo kako bi se našao vlasnik i obavijestio gdje mu se nalaze novac i dokumenti.

Samo 15 minuta nakon naše objave vlasnik Boris je pronađen, mobitele ne prestaje da mu zvoni, pozivi sa svih strana od onih koji su ga prepoznali.

Vlasnik se uputio na benzinsku gdje je Esmir sve ostavio i preuzeo je sav svoj novac i dokumente. Boris inače ne koristi Facebook pa je putem porodice od nas tražio kontakt broj od Esmira da ga nazove i posebno mu se zahvali.

Esmir nam se javio iz Slovenije kaže treća smjena je počela i drago mu je da je vlasnik pronađen. “Samo ono što zaradim me zanima i ni u jednom trenutku nisam pomislio da novac zadržim za sebe“, govori Esmir za naš Portal Gpmaljevac.com.