(FOTO) APRILSKA ZIMA U CAZINU: Snijeg pade na behar, na voće

Home

(FOTO) APRILSKA ZIMA U CAZINU: Snijeg pade na behar, na voće


Ne možemo reći da nismo očekivali snježne padavine jer su meteorolozi najavljivali nagle promjene temperatura, minuse, snijeg i mraz.

No, svakako da smo razočarani niskim temperaturama s obzirom da su mnogi od nas jedva dočekali toplije vrijeme nakon duge i snježne zime.

Jučer je snijeg počeo padati u skoro svim gradovima BiH pa tako i u USK-u a u kasnim večernjim i jutarnjim satima snježne padavine nisu zaobišao ni Cazin.

Vjerujemo da su najtužniji poljoprivrednici i građani koji su se već počeli radovati prvim usjevima i rodnoj godini s obzirom da je proljeće donijelo obilje cvjetova u našim voćnjacima.

Nadamo se da minusi i mraz koji se najavljuju za petak i subotu neće uništiti već odmetnute plodove ali i da će nakon ove promjene vremena uslijediti topli dani i podizanje temperature. 

U prilogu vam donosimo i nekoliko fotografija koje su nam poslali naši čitatelji:

[caption id="attachment_424245" align="alignnone" width="500"] Cazin[/caption] [caption id="attachment_424246" align="alignnone" width="571"] Cazin[/caption] [caption id="attachment_424247" align="alignnone" width="609"] Cazin[/caption] [caption id="attachment_424252" align="alignnone" width="623"] Hadžići[/caption] [caption id="attachment_424255" align="alignnone" width="458"] Bosanski Petrovac[/caption]

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Čet, 20/04/2017 - 10:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top