Gledali ste film “Nedelja” online? Uhapšen mladić koji vam je to omogućio

.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, uhapsili su Lj.M. (32) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašteno iskorištavanje autorskog djela ili predmeta srodnog prava, saopćeno je iz MUP-a Srbije.

Osumnjičeni je na svom Facebook profilu i YouTube nalogu objavio autorsko djelo film “Nedjelja” i na taj način omogućio preuzimanje velikom broju korisnika navedenih internet platformi.

Pretresom stana koji osumnjičeni koristi, policijski službenici su pronašli predmete krivičnog djela koji se osumnjičenom stavljaju na teret.

Lj.M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom javnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

Film “Nedjelja” prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog.

Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije. On donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario.

“Nedjelja” prikazuje duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih, kao i tranziciju u devedesete godine. Ovo je film o prijateljstvu i uspjehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike.

Hapšenje pogledajte OVDJE.