GO SDP CAZIN: Bosna i Hercegovina se budi!

Dokaz su tome iz dana u dan, i sve masovniji predizborni skupovi Socijaldemokratske partije  BiH. Mi smo pokazali i dokazali da nismo svi isti, mi nismo išli u vlast po bilo koju cijenu,  niti sa onim partijama čijim liderima je bio bitan samo lični interes.

Priznali smo svoje greške, ali  smo iz tih grešaka učili, pokazali da smo spremni mijenjati sebe i ljude oko sebe, jer svi oni koji su na bilo koji način uprljali obraz SDP-a, danas više nisu tu.  Ili su sami otišli ili su temeljem statutarnih odredbi  isključeni iz SDP-a.

Uz nas koji smo vjerni ideji socijaldemokratije, danas su i novi mladi, obrazovani  ljudi, koji su spremni dati sebe za dobrobit ove zemlje i svih njenih naroda jednako, radi ostanka i opstanka u BiH. Jedan od tih ljudi,  prvi među jednakima je i naš prof. dr. Denis Bećirović, predsjednik za sve nas.

Poštovani sugrađani, sad je na vama red, vi ste ti koji moraju  odlučiti i kazniti one koji nas vraćaju u srednji vijek, zagovaraju nove podjele i ratove dok nam mladost napušta zemlju. Vi, 7. oktobra morate reći – DOSTA JE.

Sa Socijaldemokratskom partijom idemo u nove pobjede, idemo da nastavimo raditi i graditi tamo gdje smo stali 2014. godine.

 

GO SDP BiH Cazin