Grad Cazin: Potpisani ugovori ukupne vrijednosti 344.958 maraka

U kabinetu gradonačelnika Cazina danas su potpisani ugovori za izgradnju nekoliko lokalnih puteva, a čija ukupna vrijednost je 344.958 maraka. Riječ je o putnim pravcima Bajrak u mjesnoj zajednici Ostrožac, Tahirovići u mjesnoj zajednici Ćoralići, Balići u Donjoj Koprivni, Muhadžeri u Gornjoj Koprivni i Brezova kosa- Japići u mjesnoj zajednici Skokovi.

-„U ovoj godini preko 50 infrastrukturnih projekata u gotovo svim mjesnim zajednicama na području Grada. I dalje postoje inicijative od građana za putnu infrastrukturu zbog čega mi uvijek dio sredstava izdvajamo za podršku i sufinansiranje tim projektima. Dovoljno je još da nas posluži vrijeme i da predviđeni radovi budu završeni u ovoj građevinskoj sezoni“, kazao je gradonačelnik Cazina mr. Nermin Ogrešević.

  Po riječima predstavnika mjesnih zajednica i naselja u kojima će se raditi projekti, sada je sve spremno za njihovu realizaciju. U nekim mjesnim zajednicama ovo su ujedno i posljednji slični projekti s kojima se izgradnja putne infrastrukture u potpunosti završava.