Novo iskustvo kupovine: Hiper Kort uskoro i u Cazinu

Fructa Trade - Kort marketi nastavljaju sa širenjem maloprodajne mreže i otvaraju 40. po redu Kort market u Cazinu.

Kort marketi, jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca, koji se nalaze u sastavu kompanije Fructa Trade proširili su svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem 40. po redu marketa Hiper Kort Cazin. Hiper Kort Cazin se nalazi na lokaciji bivšeg Maxi Metro objekta, u novom i moderno opremljenom prostoru na površini od 1.500 kvadratnih metara, vrhunskim caffe restoranom i sa obezbijeđenim parkingom. Kort marketi su poznati po svojim izuzetno povoljnim cijenama i odličnoj ponudi te će tako i Hiper Kort Cazin svakodnevno svojim kupcima nuditi svježe meso, voće, povrće, gotova jela, odlične pekarske proizvode, veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača, ali i prepoznatljivih brendova iz vlastite proizvodnje kompanije Fructa Trade.

- „Fructa Trade – Kort marketi su već prisutni na području USK-a, tj. u Bihaću, koje je izuzetno važno tržište za nas te uskoro sa ponosom otvaramo naš 40. market. Na ovaj način širimo i našu veliku Fructa Trade porodicu, a posao u novom marketu dobit će preko 25 novih radnika. Veoma smo prepoznatljivi, jer kupcima nudimo jako povoljne cijene, odličnu ponudu poznatih brendova, stalne akcije, nagradne aktivacije i razna dešavanja. Cazin je jedno od vrlo frekventnih naselja, drago nam je da ćemo od sada biti prisutni i tu i, nadamo se, zadovoljavati potrebe naših komšija sa adekvatnom ponudom. Povodom otvaranja spremili smo odlične akcije koje će trajati više dana, a koje našim kupcima toplo preporučujemo da provjere, kao i naše redovne i vikend akcije po znatno sniženim cijenama. Na dan otvaranja smo spremili i posebno druženje za naše najmlađe komšije, brojne degustacije i promocije, kao i specijalno nagrađivanje kupaca, tako da sve generacije imaju razloga da nas posjete i mi im se radujemo i želimo dobrodošlicu“, izjavili su u Fructa Trade.

Image


Domaća kompanija Fructa Trade je također i jedna od najvećih proizvodnih kompanija u zemlji, pored maloprodajnog lanca Kort marketa i veleprodaje koje ima u svom sastavu. Osnovana je davne 1995. godine u Derventi. Iz proizvodnih pogona kompanije izlaze neki od najpoznatijih domaćih brendova kao što su: Tomico kečapi, majoneze, dodaci jelima, ulje, tjestenine i sl, RD caffe – domaća kafa raznih aroma i espreso, Fruktako sokovi, Tomesko suhomesnati program, robna marka Lider, Topingo slatki program i Flora, a zapošljava preko 1.200 radnika. Lanac Kort marketa je raširen u skoro svim većim gradovima u zemlji, te se od nedavno širi i u susjednoj Srbiji.