Horor priče iz bolnica: "4 doktora na UZV nisu primijetila da mi beba nema ruku"

Nakon što je zastupnica Mosta Ivana Ninčević Lesandrić u samo nekoliko rečenica otkrila horor u hrvatskom zdravstvu kroz koji prolaze žene, pozvali smo čitatelje da nam jave svoja strašna iskustva iz hrvatskih bolnica.

Ministar Kujundžić danas nije izgubio povjerenje sabora, kao što nije podnio ostavku nakon što je mladić umro na cesti u Zaprešiću, bez obzira što je javnost zahtijevala njegov odlazak. 

I tada smo pozvali ljude da nam jave probleme s kojima su se susretali u hrvatskom zdravstvu. Svejedno, i nakon užasnih priča koje smo objavili, Kujundžić, glavni odgovorni za resor zdravstva, grčevito se tada držao za fotelju, kao što se grčevito drži i danas.

4 liječnika ne vide da nema ruke

"4 liječnika u Merkuru, na 4 ultrazvuka nisu vidjela da beba u trudnoći nema ruku.

Imamo 11 ultrazvuka s datumima i potpisima u kojima pise anatomija bebe uredna.

2 godine nitko nije nazvao i pitao kako je dijete koje je rođeno bez ruke, a pročelnik Merkura se kleo da će nam pružiti svu potrebnu pomoć....Raspitali smo se o eventualnoj tužbi protiv bolnice, rekli su da nećemo nać nijednog liječnika u Hrvatskoj da svjedoči. Rekli su nam da će nas koštati 30-tak tisuća eura i da ćemo možda dobiti 10-tak tisuća kuna zbog krivog informiranja i duševne boli."