HOROR U BELGIJI: Vlastito dvogodišnje dijete ispekla na roštilju

Home

HOROR U BELGIJI: Vlastito dvogodišnje dijete ispekla na roštilju


Istragom se sada pokušava utvrditi je li 27-godišnja žena djevojčicu ranije ubila ili ju je zapalila dok je još bila živa. Uhićena je živjela s majkom, koja kobne večeri nije bila kod kuće.

Belgijska policija uhitila je majku zbog sumnje da je vlastitu 2-godišnju kći ispekla na roštilju, javljaju lokalni mediji.

Julie M. (27), navodno porijeklom iz Afrike, uhićena je u nedjelju u gradu Zemstu, sjeverno od Bruxellesa. Policiju su pozvali susjedi jer su čuli da dijete vrišti dok je ispod garažnih vrata sukljao dim. Kada su upali unutra, policajci i vatrogasci su ženu zatekli kako pokušava tijelo djeteta ispeći na ugljenom roštilju. Tijelo je već bilo u neprepoznatljivom stanju tako da su mogli samo utvrditi smrt.

- Obje smo trebale izgorjeti. Samo tako ćemo zajedno u raj - navodno je policajcima rekla žena u teškom psihičkom i fizičkom stanju.

Istragom se sada pokušava utvrditi je li žena djevojčicu ranije ubila ili ju je zapalila još živu. Uhićena je inače živjela s majkom, koja kobne večeri nije bila kod kuće, a susjedi su kazali kako je bila depresivna te je prolazila kroz težak razvod.

 

'Moguće da je mentalno bolesna'

Psihijatar Hans Hellebuyck kaže kako je ''izuzetno teško pretpostaviti što ljudima u ovakvim slučajevima prolazi kroz glavu''.

- Ako je zaista rekla da je upalila vatru na roštilju jer samo duše kremiranih odlaze u nebesa, onda je moguće da je mentalno bolesna. Ne tvrdim da jest, ali i to treba uzeti u obzir - istaknuo je Hellebuyck, piše Daily Mail. 

 

(Izvor: SB)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 27/09/2017 - 20:51

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top