Horor u popularnom ljetovalištu u Turskoj: Tijela ruske manekenke i njezine kćerke pronađena umotana u plahte

.

Ruska manekenka Irina Dvizova (42) i njezina kći Dajana (15) su ubijene, a njihova su tijela pronađena umotana u plahte u blizini popularnog turskog odmarališta Bodrum.

Nakon što su otkrivena njihova tijela, počela je međunarodna potraga za osumnjičenim Andrejem Kuslevičom (45), Irininim bivšim mužem.

Nagađa se da ubistvo možda ima veze sa sporom oko starateljstva nad Irininim mlađim sinom. Dječak se sada vodi kao nestao, piše Daily Mail, a policija smatra da je s ocem. Naime, Irina je ljetos na sudu tražila da se Kusleviča spriječi da dobije pristup dječaku. Kuslevič je inače bio tjelohranitelj jednog ukrajinskog biznismena, a tražen je u Rusiji zbog bijega iz pritvora, gdje je bio zbog navodne krađe.

Nestanak Irine i njezine kćeri prijavili su rođaci kada im se one nisu dugo javljale, a policija je u njihovoj vili u Bodrumu pronašla krv i otiske muških stopala.

Policija je tijela pronašla zahvaljujući snimkama kamera njihovih automobila.

Irinin stariji sin David (20) je rekao da je očuh ranije maltretirao i tukao njegovu majku, a ona mu nije dopuštala da se približi mlađem sinu, prenosi Daily Mail.

 

Foto: Screenshot: Instagram