IDILIČAN ODMOR U PRIRODI: Otvoreno igralište za djecu u sklopu Bazeni "Kula" Ćoralići, odlična gastronomska ponuda

Home

IDILIČAN ODMOR U PRIRODI: Otvoreno igralište za djecu u sklopu Bazeni "Kula" Ćoralići, odlična gastronomska ponuda


Prva asocijacija na vruće ljetne dane u Cazinu su svakako bazeni “Kula” Ćoralići koji teže ka tome da svojim gostima obezbijede samo najbolje za njih!

Radi se o vanjskom kompleksu bazena s vodenim atrakcijama, toboganima, popločenom sunčanom terasom, uređenim zatravljenim i kamenitim površinama sa raznovrsnim mogućnostima za dječiju igru. Sve to prati kompletna ugostiteljska ponuda, sportski tereni i predivan okoliš.
kula

Od prošle godine S.R.C. Bazeni “Kula” Cazin ima i svoj mini ZOO vrt gdje u prirodnoj idili uz životinje mališani mogu uživati u igri, ali i odmoriti od kupanja.

kula
A od nedavno, samo za najmlađe, otvoreno je i igralište za djecu uz puno osiguranje te odmaralište za starije, te će od sada vaša posjeta Bazenima "Kula" biti još potpunija i radosnija. Igraonice za djecu, autići, staze za bicikla - sve ćete to pronaći u sklopu ovog kompleksa.
kula
A idiličnog odmora nema bez ukusne hrane. Tako ovdje morate probati pizze i pogačice iz krušne peći, svježu pastrmku, jela sa gradela i roštilja.
kula
Pored bogate i raznovrsne gastronomske ponude, gosti imaju priliku za uživanje u dugim šetnjama koje su svakako odlična relaksacija i predah od užurbanog života.
kula
kula
kulakulakulakula


(Cazin.NET)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Čet, 20/07/2017 - 08:11

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top