Submitted by admin on Mon, 02/10/2020 - 21:48
Gotovo da ne postoji kuća ili neki drugi tip objekta da nema keramičke pločice. Osim iznimno važne funkcionalne karakteristike, ona estetska je gotovo jednako važna. Iako su trendovi i u ovaj segment upleli svoje prste, ipak moramo biti svjesni da se keramika u domove postavlja na duži period i zato je važno gledati oba segmenta, i kvalitet i estetiku.
interkeramika

U svijetu keramike se može pronaći veliki broj različitih dezena, oblika, boja, dimenzija, kvaliteta. Od ideje, preko projekta do same realizacije enterijera dugačak je put, a prilikom njegove realizacije keramičke pločice mogu odigrati značajnu ulogu. Nerijetko se dešava da i pored toga što zamisli određeni tip, vrstu i boju keramike, i čak to uvede u projekat, arhitekti u samom salonu keramike dobiju nove ideje prilikom susreta sa mnoštvom raličitih boja i dezena. Sasvim sigurno keramika može dati poseban pečat svakom enterijeru.

Salon keramike “Interkeramika” smješten u Bihaću odskočio je od standardnih salona keramike i sanitarije, te nudi veliki izbor keramičkih pločica, ljepila za keramiku, hidroizolacija, sanitarije, kupaonskog namještaja, kao i drugih proizvoda na jednom mjestu, različitih cjenovnih klasa. 
Interkeramika d.o.o. ovlašteni je zastupnik i distributer poznatih proizvođača i nude svojim kupcima kvalitetne proizvode po veoma povoljnim cijenama. Cjelokupan asortiman keramičkih pločica “Interkeramika” uvozi direktno iz Italije i Španije. 

Ukoliko vam nedostaje ideja kako da opremite svoj dom, “Interkeramika” zajedno sa portalom DnevniBUZZ.ba će vam kroz blogove popraćene inspiracijskim fotografijama pomoći urediti Vaš dom, a do tada pogledajte mali dio onoga što Interkeramika nudi.