“Interkeramika”- najbolji izbor keramike, kupaonog namještaja i drugih srodnih proizvoda

interkeramika
Gotovo da ne postoji kuća ili neki drugi tip objekta da nema keramičke pločice. Osim iznimno važne funkcionalne karakteristike, ona estetska je gotovo jednako važna. Iako su trendovi i u ovaj segment upleli svoje prste, ipak moramo biti svjesni da se keramika u domove postavlja na duži period i zato je važno gledati oba segmenta, i kvalitet i estetiku.

U svijetu keramike se može pronaći veliki broj različitih dezena, oblika, boja, dimenzija, kvaliteta. Od ideje, preko projekta do same realizacije enterijera dugačak je put, a prilikom njegove realizacije keramičke pločice mogu odigrati značajnu ulogu. Nerijetko se dešava da i pored toga što zamisli određeni tip, vrstu i boju keramike, i čak to uvede u projekat, arhitekti u samom salonu keramike dobiju nove ideje prilikom susreta sa mnoštvom raličitih boja i dezena. Sasvim sigurno keramika može dati poseban pečat svakom enterijeru.

Salon keramike “Interkeramika” smješten u Bihaću odskočio je od standardnih salona keramike i sanitarije, te nudi veliki izbor keramičkih pločica, ljepila za keramiku, hidroizolacija, sanitarije, kupaonskog namještaja, kao i drugih proizvoda na jednom mjestu, različitih cjenovnih klasa. 
Interkeramika d.o.o. ovlašteni je zastupnik i distributer poznatih proizvođača i nude svojim kupcima kvalitetne proizvode po veoma povoljnim cijenama. Cjelokupan asortiman keramičkih pločica “Interkeramika” uvozi direktno iz Italije i Španije. 

Ukoliko vam nedostaje ideja kako da opremite svoj dom, “Interkeramika” zajedno sa portalom DnevniBUZZ.ba će vam kroz blogove popraćene inspiracijskim fotografijama pomoći urediti Vaš dom, a do tada pogledajte mali dio onoga što Interkeramika nudi.