Internetom kruži nestvaran račun izdan na Hvaru, zaprepastit ćete se kad vidite koliko je netko popio

novac
'Bolje živjeti stotinu godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi', rekao bi na to čuveni Bob Rock iz stripa Alan Ford.

Društvenim mrežama, ali i aplikacijama poput WhatsAppa, od četvrtka navečer kruži račun izdan u jednom čuvenom hvarskom ugostiteljskom objektu.

Kaže da su neki gosti u utorak navečer na pića potrošili gotovo stotinu tisuća kuna, pri čemu je najviše otišlo na pet boca tekila Don Julio Anejo, čak 24 tisuće kuna.

I dok cijene za jedan ekskluzivan objekt nisu nikoga zaprepastile, naravno da je prosječnog hrvatskog građanina zaintrigiralo tko si to može priuštiti, ali identitet gostiju ipak je ostao tajan.

Zanimljivo, račun se pojavio i na društvenoj mreži Reddit, a korisnicima te platforme palo je na pamet provjeriti je li fiskaliziran.

Dobili su potvrdan odgovor, a prizor ih je potaknuo da nabace i pokoju dobru šalu. Tako su već u naslovu istaknuli kako se nadaju da je dama gospodina po svršetku večeri nagradila (poljupcem u obraz, dakako), ali i da konobari nisu ostali zakinuti za izdašan bakšiš.

Inače, ako ćemo raditi nekakvu komparaciju čisto da dočaramo "težinu računa", kažimo da je društvo u tih par sati potrošilo toliko novca da je moglo kupiti novu Opel Corsu, piše Net.hr.