Ispod auta otvorila se cesta, vozača odvela hitna pomoć

Na Čučerskoj cesti u Zagrebu Opel Astra u vožnji je propala u rupu koja se odjednom otvorila. Auto je propao u rupu promjera dva metra i duboku 1,5 metara prednjim kotačima.

Znao sam da će se nešto dogoditi jer je cijeli dan cesta pomalo propadala, ali ovo me stvarno šokiralo. Auto je propao, nastao je kolaps u prometu, a Hitna je odvezla vozača, rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije nesreće.

Drugi čitatelj nam je rekao kako je prije vozila koje je propalo prošao kamion, a potom još jedan auto koji je s tog dijela ceste skrenuo u dvorište jedne kuće. A potom je naišao i vozač Opel Astre ispod kojeg se stvorio krater dubok gotovo dva metra, a široka oko tri i pol metara, kažu iz gradskog ureda za Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

- Vidio sam kako su se otvorila dva zračna jastuka. Vidio sam vozača u autu i činio mi se da je nije teže ozlijeđen - prepričao nam je čitatelj. Prema njegovim riječima, auto je propao s prednjim kotačima i dodaje da je očekivao da će se nešto slično dogoditi jer na toj cesti neprestano moraju intervenirati gradske službe.

- Svakih deset do 15 dana dolaze kopati jer vodovodne cijevni neprestano pucaju. Nije čudo da se ovo dogodilo. Sva sreća da nitko nije stradao - rekao je.

Vatrogasci su nam potvrdili kako su dobili dojavu da je u 17.15 sati vozilo propalo u cestu zbog odrona u Čučerskoj cesti 155.

- Na terenu su tri vozila s 15 vatrogasaca, izvukli su vozača iz automobila, a trenutno se vrši sanacija vozila i preusmjerava se promet - rekli su nam iz JVP Zagreb. Dodali su i kako je vozača odvezla Hitna pomoć.

Uz vatrogasce na terenu su i pripadnici gradskog Nastavnog zavoda za hitnu medicinu, Policijske uprave zagrebačke, Zagrebačkih cesta, Vodoopskrbe i odvodnje, Plinare Zagreb i gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.