Ispovijest majke žrtve pedofila: Komšija je dirao spolni organ moje kćerke (4), dao joj je krušku poslije

.
Prema njenim riječima djevojčica je kod doktora bila toliko uznemirena da nije dozvoljavala da joj objasne da joj niko neće ništa loše uraditi

 

Monstrum iz komšiluka tjerao je moju četvorogodišnju kćerku da mu dira spolni organ, dok je drugom rukom trljao njen, a zatim joj je dao krušku kako nikom ne bi rekla šta se desilo - ovim riječima, još u stanju šoka, započela je svoju ispovijest za Pink Marija Batinić, majka djevojčice iz Srbije.

Djevojčica je do detalja prepričala majci šta joj je pedofil radio, a onda je uslijedio šok jer policija nije uputila dijete na pregled, već su to obavili oni u policijskoj stanici.

- U julu sam djevojčicu oko 11 sati poslala kod komšinice na čaj, a inače živimo u ulici gdje nema saobraćaja. Kako se nakon nekog vremena nije pojavila kod nje, ja sam se uplašila i izašla i pronašla djevojčicu kako stoji na kapiji našeg dvorišta sva preplašena. Držala je krušku u ruci i opisala majci kako joj je voće dao komšija koji je dodirivao po spolnom organu - počinje ispijovest za Novo vikend jutro šokirana majka.

Prijavili policiji

Djevojčica je majci opisala kako mu je govorila nemoj ali on nije stao.

- Ja sam odmah pozvala supruga i slučaj smo prijavili policiji, odmah smo otišli u policijsku stanicu. Ja sam ispričala šta se desilo, djevojčica je potvrdila, zatim je uslijedio razgovor sa inspektorom pa sa socijalnim radnikom, a onda je uslijedio šok jer je inspektor ponavljao „nećemo kod ljekara, nema potrebe“ - nastavlja svoju priču nesretna žena.

- Inspektor mi je zatim rekao da skinem djevojčicu i da pogledam da li ima povrede, nije ih bilo, napisali su izvještaj i poslali nas kući - kaže majka.

Narednih dvadesetak dana ona je bila uznemirena, ja sam mislila da joj je naišao takav period, a onda je 19. avgusta preplakala dan i bila vidno uznemirena, pojašnjava majka.

- Odvela sam je kod dječijeg ljekara, dali su nam uputnicu da uradimo analize krvi da se vidi šta je. Poslije kratkog boravka kući gdje je dijete odspavalo, vratili smo se u bolnicu, pa je doktorica koja je pozvala i nadležne institucije i Centar za socijalni rad, uputila dijete u Beograd kod dječijeg ginekologa. To smo i uradili, i kada smo došli da joj urade ultrazvuk i spustili joj pantalonice tako se ona pretvorila u zvijer - priča uplakana majka.

Proces u toku

Prema njenim riječima djevojčica je bila toliko uznemirena da nije dozvoljavala da joj objasne da joj niko neće ništa loše uraditi. Svi su zanijemili, a majka nije mogla da priđe sopstvenom djetetu.

- Poslije sat vremena uspjeli su da odrade ultrazvuk ali ostale preglede nisu mogli da rade bez prisustva policije. I tek treba da idemo kod neuropsihijatra - priča majka.

- Čovjek koji je počinio ovaj strašan čin je priveden i proces je u toku, ali sam tada kada je prijavljen, doživjela neprijatnost i vrijeđanje od strane njegove kćerke. Ovo je borba ne samo za moje dijete već i za svu djecu Srbije - zaključila je majka.

Kako je majka ispričala dalje, ovo nije bio prvi slučaj pedofilije. Prije 7 godina još jedna djevojčica je doživjela istu stvar od strane tog komšije. Kako kaže, misli da taj slučaj tada nije prijavljen.

Foto:  Pink.rs