Ispovijest strica ubijenog Denisa: Kad sam javio bratu Rešidu da mu je supruga ubila sina, pao je u nesvijest

Home

Ispovijest strica ubijenog Denisa: Kad sam javio bratu Rešidu da mu je supruga ubila sina, pao je u nesvijest


– Ona nikada nije pokazivala lice monstruma. Često bi nam znala poslati fotografije na kojima je Denis izgledao toliko sretno da nismo ni sumnjali da se nešto ovako moglo dogoditi – ispričao je šokirani stric ubijenog Denisa, Ramiz Pašić iz Velike Kladuše.

Podsjetimo, Chiara Pašić, rođena Rojnić (32), osumnjičena je za ubistvo vlastitog trogodišnjeg sina Denisa. U zločinu joj je pomogla i 14-godišnja štićenica doma u Puli, a nakon što su dijete ubile u stanu, bacile su njegovo tijelo u plićak luke Mandrač, nedaleko od Pule. Chiara se nedavno doselila u Pulu iz BiH, u stan svog pokojnog djeda.

Ramiz je brat Chiarina supruga Rešida koji se trenutno nalazi u zatvoru u Bihaću na izvršenju trogodišnje kazne. On je tamo jer je pretukao Chiaru nakon što ju je zatekao u krevetu s ljubavnikom.

Inače, Chiarini susjedi iz zgrade Akvilejski prilaz 2 u Puli, isticali su nakon tragičnog ubistva da su je posjećivali razni muškarci, više puta dnevno. Čak se i na internetskoj stranici za upoznavanje partnera Badoo predstavljala kao slobodna žena bez djece koja je u potrazi za mladićima od 21 do 35 godina.

– Znao sam da ga je varala, ali on je nju i dijete toliko volio da joj je konstantno opraštao. Samo je htio složnu obitelj na okupu. Nije htio da Denis ostane bez njega ili Chiare – rekao je Ramiz Pašić.

Inače, obitelj Pašić kaže da je Rešid zbog Denisa bio vrlo zabrinut. Nekoliko puta ga je pronašao u modricama i izgladnjelog. No, nekako su prelazili preko toga zbog mira u kući. Obitelj nije mogla ni sumnjati da će sve završiti ovako tragično.

Čujte, ne mogu govoriti o njezinim motivima zbog kojih je ubila vlastito dijete. Ne znam ih, ali itekako mislim da sa svime ima veze Burim Adem – dodao je Ramiz.

Burim Adem (29) je priveden zajedno s Chiarom i 14-godišnjom pomagačicom. Osumnjičen je za kazneno djelo neprijavljivanja kaznenog djela, no pušten je da se brani sa slobode.

Sugovornik je mišljenja da je Adem u bitnome utjecao na Chiarinu odluku da ubije Denisa. Navodno se s njime družila u posljednje vrijeme.

Denis im je očito bio smetnja u bezbrižnom životu – ogorčen je Ramiz. Svog brata Rešida o tragediji je obavijestio telefonom.

Rekli su mi iz zatvora da je nakon toga odmah pao u nesvijest. Bit će pušten za vrijeme sprovoda, nakon čega se u pratnji policije vraća natrag.

Denisov sprovod bit će u BiH, ali nije poznato kada. Ramiz i njegova supruga Elvedina kažu da će malenog dostojno pokopati. Trenutno pokušavaju prebroditi birokratske prepreke i prevesti dječakovo tijelo iz Hrvatske u BiH.

Obitelj Pašić je za tragediju saznala iz medija.

Slomljeni smo, još uvijek oka nismo sklopili. Ne možemo jesti, a kćerka je od šoka završila na hitnoj – prepričao je potreseni Ramiz stanje u obitelji i tiho rekao:

Ja imam kćerku od 14 godina, kada je pogledam, ne mogu vjerovati da bi jedno dijete njenih godina moglo sudjelovati u teškom zločinu. Strašno – kaže Pašić.

 

(Izvor: 100posto.hr)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 29/05/2017 - 13:21

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top