Ispovijest tinejdžera koji je bio na splavu: Plivao sam do obale, drhtao sam, nisam osjećao tijelo

.

Izbila je tučnjava, krenuli su sve da tjeraju sa splava, kada sam izašao na vrata vidio sam da mi je voda do zglobova, jako sam se uplašio i uspaničio, ovim riječima svoju ispovijest za Telegraf.rs počinje tinejdžer (14) koji se sa svojim društvom našao na "Kartelu", koji je sinoć poslije ponoći počeo da tone.

Kako sagovornik navodi, nešto poslije 11 sati došao je u lokal na nastup repera Cunamija, ne sluteći da će sat vremena nakon toga izbiti tučnjava između obezbjeđenja i jednog gosta.

Kada se ta tučnjava završila počeli su da tjeraju sve ljude sa splava, ja sam našao jaknu i sa drugarom krenuo da izlazim - priča sagovornik koji će se samo par trenutaka nakon toga uplašiti kao nikada u životu.

Na ulazu smo vidjeli da nam je voda već do zglobova na nogama, tu sam se najviše uplašio i uspaničio, kaže.

Iako je bilo jasno da splav tone, počelo je vraćanje ljudi nazad u lokal, tvrdi tinejdžer koji je, kako kaže, počeo da se "gura" sa obezbjeđenjem kako bi izašao, jer nije želio da se vraća u lokal.

Gurnuo sam obezbjeđenje i preskočio ogradu, a onda uskočio u vodu i preplivao do druge strane - otkriva sagovornik.

Nakon što je uspio da stigne na bezbjedno, počeo je da traži svoje drugare koji su pošli za njim.

 Kada sam izašao iz vode drhtao sam i nisam osećao tijelo - navodi tinejdžer koji zbog straha nije ni razmišljao o temperaturi vode.

 

 

Foto: Telegraf.rs