Javila se djevojka u Cazinu koju je majka tražila od 23. marta ove godine 

Kjk

Jutros je naš portal objavio apel jedne majke, naše čitateljice koja se javila i zamolila da joj pomognemo u pronalasku njene kćerke, za koju ne zna gdje se nalazi, jer joj se ne javlja od 23. marta ove godine, kad je zadnji put s njom razgovarala i kad joj je rekla da se nalazi u Cazinu. 

S obzirom da zbog prelaska granica i pandemije majka nije bila u prilici da lično dođe i traži kćerku obratila se našem portalu da joj pomognemo u pronalasku nestale kćerke putem objave i informisanja javnosti koja bi mogla također pomoći. 

Rekla je da se njena kćerka nalazila u društvu sa jednim momkom u vremenu dok su imali komukaciju, čiju nam je sliku poslala, kao i sliku kćerke, uz svoje kontakte, te zamolila da joj se jave svi koji imaju ikakav saznanja o njenoj kćerki. 

Ubrzo nakom objave na našem portalu, javio nam se naš čitatelj s informacijom da je vidio ovu djevojku i momka u lutriji na Ćupriji, da momak vozi crveno auto (napisao je i koje marke), te da je spreman poslati i više detalja ukoliko je potrebno. 

U međuvremenu su se javili i djevojka koju majka traži i kojoj se dugo ne javlja, kao i momak kojeg je naša čitateljica spomenula i rekli da je djevojka Melisa ‘došla da radi kurs u Bosni i da se zbog ove situacije nije mogla vratiti’... te da će ista biti u kontaktu sa svojom majkom i ocem. 

Kontaktirali smo ponovo majku koja nam se javila, proslijedili joj informacije do kojih smo došli koja je potvrdila da je stupila u kontakt sa kćerkom. 

Nadamo se da će se ovaj slučaj u obostranom interesu završiti na najbolji mogući način. Pogotovo zato jer djevojka koja se dugo nije majci javljala, ima bebu od godinu dana, koja se nalazi kod njene majke i oca u Sloveniji. 

Foto: FB/ Screenshot