Jezivi detalji u slučaju oca pedofila iz Srbije: Godinama silovao kćerku (13), a u kompjuteru čuvao stravične snimke i fotografije

.

Nakon što je N. D. uhapšen policajci su u njegovoj kući u kojoj je živio sa sinom i kćerkom, kao i ocem i majkom, pronašli i oduzeli računar.

Kompjuter je poslat na vještačenje. Inspektori su u njemu osim slika i video snimaka na kojima on sa svojom kćerkom ima seksualne odnose, pronašli i pedofilski materijal na kojem su druga djeca – rekao je izvor iz istrage.

Kako dodaje, policajci su se šokirali kada su u računaru pronašli i glasovne poruke.

Utvrđeno je da je osumnjičeni N. D. osim što je terao svoju kćerku na seksualne odnose koje je snimao i fotografisao, primoravao dijete da snima glasovne poruke pedofilima. Djevojčica u tim porukama govori najprljavije stvari, a u pozadini se čuje glas N. D. koji joj naređuje da bude još eksplicitnija. Kao i snimke i fotografije okrivljeni je i te glasovne poruke prodavao za 10 dolara – navodi izvor.

Policija je ovog monstruma otkrila tako što je 27. decembra prošle godine u akciji pod nazivom “Armagedon” uhapsila osam pedofila.

U njihovim računarima je pronađen veliki broj fotografija i video-snimaka na kom odrasle osobe imaju seksualne odnose sa maloletnicima. Inspektori za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala su zatim detaljnom analizom internet adresa uspeli da povežu ko je i odakle poslao stravične slike i video-zapise. Među tim adresama je otkrivena i ona koja je pripadala osumnjičenom N. D. – rekao je sagovornik.

Istakao je i da je N.D. i ranije bio u zatvoru zbog proganjanja maloljetnica, piše Informer.

Šok je uslijedio kada su policajci utvrdili da na snimcima i fotografijama upravo N. D. ima seksualne odnose sa svojom kćerkom. Zatim je otkriveno da je osumnjičeni taj pedofilski materijal prodavao drugim bolesnicima i za to naplaćivao 10 dolara. Istragom je takođe utvrđeno da je N. D. ranije bio na robiji zbog proganjanja maloljetnica – zaključuje on.