Johnny Depp i Penelope Cruz u čuvenoj adaptaciji romana Agathe Christie: Prvi trejler za film “Ubojstvo u Orijent Ekspresu”

Home

Johnny Depp i Penelope Cruz u čuvenoj adaptaciji romana Agathe Christie: Prvi trejler za film “Ubojstvo u Orijent Ekspresu”


Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih spisateljica, Agathe Christie, film “Ubojstvo u Orijent Ekspresu” prenosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. U vozu, u kome su svi osumnjičeni. Samo jedan čovjek, tzv. Hercule Poirot, povest će borbu sa vremenom kako bi razriješio misteriju, prije nego što ubica ponovo napadne.

[caption id="attachment_439983" align="alignnone" width="800"] Penélope Cruz stars in Twentieth Century Fox’s “Murder on the Orient Express.”[/caption]

Prošlo je više od četrdeset godina od originalne adaptacije čuvene misterije Agathe Christie sa Seanom Conneryjem i Albertom Finneyjem u glavnim ulogama, hita koji je osvojio bioskopsku publiku širom svijeta. Dok je glumac David Suchet postao ekvivalent za Hercula Poirota na malim ekranima, Kenneth Branagh je odlučio da napravi rimejk ovog djela na velikom platnu i to sarađujući sa prvoklasnom glumačkom ekipom.

U glavnoj ulozi kultnog Hercula Poirota gledaćemo Kennetha Branaghu, koji je istovremeno i režiser, producent i predvodnik sjajne glumačke ekipe među kojima su Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Michel Pfeiffer, Johnny Depp, Daisy Ridley i Josh Ged.

“Ubojstvo u Orijent Ekspresu” u bioskope stiže od 23. novembra

(izvor: hejmagazin.rs)

 

Tagovi
Objavio: Sat, 03/06/2017 - 21:50

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top