Još dvoje ljudi primljeno u zagrebačku bolnicu zbog sumnje na koronavirus?

korona
NAKON što je večeras stigla informacija da dvojica mladića koji su tijekom dana primljeni u zagrebačku zaraznu bolnicu nemaju koronavirus, mediji su javili kako su u bolnicu primljeni jedan muškarac i jedna djevojka za koje se sumnja da bi mogli imati koronavirus.

Naime, Večernji list je objavio kako je djevojka koja je boravila u Kini primljena u bolnicu te da ima simptome viroze. RTL je objavio kako je u bolnicu večeras primljen i muškarac koji je testiran te da će rezultati testiranja na koronavirus biti poznati sutra.

Index večeras nije mogao doći do potvrde tih informacija.

Dvojica negativni

Podsjetimo, kako je Indexu popodne potvrdio ministar zdravstva Vili Beroš, u zagrebačku zaraznu bolnicu Dr. Fran Mihaljević primljena su dva muškarca sa sumnjom na koronavirus.

Beroš nam je rekao da zasad nemaju ozbiljnijih zdravstvenih problema. "Jedan je bio u Kini proteklih mjesec dana te je tamo imao nekakvu virusnu upalu i ozdravio je. No, vratio se i opet počeo kašljati. Drugi je Kinez koji je došao iz Belgije, a čija je mama bila u Kini. Ona je zdrava, a on sad ima nekakvu virozu", rekao nam je. "Ne moraju ništa značiti njihovi simptome, ali teoretski sve je moguće. Ne treba dizati paniku", poručio je ministar.