Jučer u Cazinu uhapšena jedna osoba zbog prosijačenja

sa

U proteklih 24 sata na području Grada Cazin smo prikupili i obradili informacije o slijedećim pojavama i događajima:

Izvještaj policijske stanice Cazin

Javni red i mir 1

09:45 ul. Bolnička, grada Cazin, prosijačenje od strane jednog lica.

Izvještaj Profesionalne vatrogasne jedinice Cazin 0

Izvještaj hitne službe Doma zdravlja Pregleda: 62 Povreda 0 Korištenje saniteta 0

Vodosnabdijevanje Uredno. (JKP VODOVOD) Elektrosnabdjevanje Podružnica “Elektrodistribucija” Bihać PJD Cazin obavještava kupce da je dana 07.04. 2023.godine planirano isključenje električne energije za trafopodručja: Liskovac, Čajići, Tržačka Platnica, Šturlićka Platnica u vremenu od 08:00 -16:00 sati. Komunalne usluge Odvožnja komunalnog otpada odvija se po redu odvožnje. (ČISTOĆA)

Stanje na cestama 07. 04. 2023. u 06 : 45 sati U većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća se po pretežno suhom i mjestimično vlažnom kolovozu. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke, mogući su mjestimični odroni kamenja na kolovoz, a izdvajamo putne pravce: Sarajevo-Foča, Bugojno- Novi Travnik i Crna Rijeka-Jajce. Zbog radova na sanaciji klizišta i dalje je zatvorena Zenička zaobilaznica na autoputu A-1 (oba smjera). Zbog sanacionih radova zatvoren je most na ulazu u Nemilu (spoj M-17 sa R-473). Vozila saobraćaju preko raskrsnice u Topčić Polju. Promet putničkih vozila na većini graničnih prelaza protiče uz kraća zadržavanja.

Vodostaj Mutnice Mjerna stanica u Tržcu nije u upotrebi. Autobusni saobraćaj Prevoznici imaju dozvolu vršenja prevoza. Temperatura: u 07:00 -2 °C Pritisak: 1019 mb Vlažnost: 79 % Neeksplodirana ubojna sredstva NUS 0