Kako vratiti svoje hormonsko zdravlje na potpuno prirodan i učinkovit način

Optimalna hormonska ravnoteža jedan je od temelja zdravlja organizma svake žene i kada se ta delikatna ravnoteža poremeti, pojavljuju se ozbiljni fizički, ali i pshihološki problemi.

Stres postaje sve snažniji uzročnik hormonskog poremećaja, posebno u današnje vrijeme kada našom svakodnevicom upravlja ubrzani tempo života, a žene nerijetko daju i više od svojeg maksimuma kako bi njihov obiteljski i poslovni život bio na stabilnim nogama.

Međutim, velik dio žena zbog toga plaća svojim zdravlje i to najčešće upravo hormonskim poremećajem. Posljedice su zabrinjavajuće - gotovo 80% žena iskusilo je neku vrstu boli tijekom mjesečnice, a njih 70% neugodne simtpome menopauze.

Ovakvi fizički problemi često su i uvod u one emocionalne, jer izravno djeluju na sampouzdanje žena, a posebno su teški simptomi koji se pojavljuju ulaskom u menopauzu – promjene raspoloženja, napadi vrućine, povećanje tjelesne težine, gubitak kose, noćno znojenje i suhoća intimnog područja.

Međutim, djelotvoran, siguran i prirodan put do povratka optimalne hormonske ravnoteže je moguć i to zahvaljujući Femmenessence preparatima koji su, zbog svoje iznimno pametne učinkovitosti proglašeni i najboljim ženskim preparatom na svijetu.

Ženama kojima je dijagnosticiran hormonski poremećaj danas se najčešće pripisuje nadomjesna hormonska terapija. Po čemu je Femmenessence poseban u odnosu na takav tip terapije? Femmenessence preparati su 100% prirodan proizvod i ne unose u organizam sintetičke ili životinjske hormone već potiču tijelo da samo regulira lučenje hormona i dovede ih na razinu optimalnu za cjelokupno zdravlje ženskog organizma. Kliničke studije potvrdile su da je Femmenessence učinkovit u više od 80%slučajeva.

Femmanessence proizvodi podijeljeni su u tri kategorije, sukladno prema dobu žene.

MacaPause (za žene starije od 55. Godina) ponovnom uspostavom hormonske ravnoteže učinkovito smanjuje valove vrućine, suhoću intimnih područja, noćno znojenje, te potiče libido, zdravlje srca i kostiju.

MacaHarmony vratit će hormonsku ravnotežu ženama u najvažnijem periodu njihova života: od tinejdžerske dobi do 40-tih godina života. Uspješno regulira menstrualne cikluse, smanjuje bolna razdoblja, simptome PMS-a, te poboljšava raspoloženje i razinu energije.

MacaLife (od 45. do 55. godina) namjenjen je ženama koje se približavaju menopauzi i učinkovito smanjuje valove vrućine, suhoću intimnih područja, noćno znojenje, te potiče libido, zdravlje srca i kostiju.

Image