Ko je savjetnik koji je napao Milanovića: Kako je Kolindu spojio s Halidom Bešlićem

Na HRT-u je sinoć organizirano sučeljavanje između Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića.

Sučeljavanje je trajalo nešto manje od dva sata, a bilo je puno međusobnih napada i optužbi. Nakon samog sučeljavanja došlo je do skandala. Naime, Milanovića je na izlazu iz studija verbalno napao Kolindin savjetnik Tomislav Madžar.

Milanović je izašao i obratio se novinarima. Govorio je o pomilovanju Leona Sulića kad se odnekud čulo "Sram vas može biti". Vikao je to nekoliko metara udaljeni Tomislav Madžar.

"To je moja građanska dužnost", rekao je Milanović i krenuo prema izlazu.

"Sram vas može biti", i dalje je govorio Madžar.

Milanović u jednom trenu pita ko je to. "Je li to osiguranje?" pitao je Milanović. Njegov savjetnik Jelić odgovara mu: "Ne, ne, to je savjetnik predsjednice."

"Sram vas može biti zbog vašeg govora", nastavio je Madžar.

"Ima i dalje nestabilnih", bila je prva reakcija Zorana Milanovića na Madžarovo ponašanje.

Dok je Milanović odlazio, Madžar mu je vikao neka objasni zašto je bio na minimalcu te da je to njegovo gospodarstvo. Ponavljao je i "sram vas bilo".

"Ja čovjeka uopće ne poznajem", rekao je Milanović.

Nakon toga je Milanović otišao. Madžar više ništa nije govorio.

Ko je Tomislav Madžar

Tomislav Madžar dr.med., ljekar, rođen je 1979. godine u Ljubuškom. Specijalist je i univerzitetski magistar medicine rada i sporta. Direktor  je Zdravstvene ustanove Vaš Pregled za medicinu rada i sporta , te voditelj odjela sportske medicine pri Centru za sportsku medicinu i unapređenje zdravlja na radu na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu. Ujedno obnaša funkciju posebnog savjetnika Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar- Kitarović za zdravstvo i sport.

Diplomirao je 2005. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu, na kojem je i doktorirao na temi Psihološki predskazatelji sportskih ozljeda u profesionalnih nogometaša i rukometaša u sklopu poslijediplomskog doktorskog studija Biomedicina i zdravstvo, te je završio i specijalistički poslijediplomski studij Menadžment u zdravstvu.

Kao ljekar dugogodišnje sarađuje s nogometnim i rukometnim klubovima, a dugi niz godina član je zdravstvenih timova i stručnog stožera Hrvatske rukometne i nogometne reprezentacije. Certificirani je doping kontrolor pri Hrvatskom zavodu za toksikologiju i antidoping.

Madžar je poznat i u estradnim vodama, i to kao menadžer. Spominjalo ga se čak i kao zastupnika Halida Bešlića. Smatra se da je baš on spojio Kolindu i Halida, a čime se ona prije nekoliko godina hvalila na Facebooku.